Salgbetingelser

Dette er litt info om kjøpsvilkår og betingelser hos strålevarme.no

Selger er Bunes strålevarme, Platåveien 62, 1850 Mysen, org nr. 997204409.

Garanti tiden på våre produkter er 10 år på varmepanel fra Sunnyheat, 5 år på varmepanel fra infraNOMIC og 2 år på fotvarmere.
2 års garanti gis på ISTC fra Sunnyheat.

Du har 14 dagers angrerett i henhold til angrerettsloven. Dette gjelder alle våre produkter, utenom varmepanel med eget bilde. Ved bruk av angrerett og/eller retur av produkter, må disse pakkes inn og sendes tilbake i orginalembalasjen. Evt frakt må da betales av kunden.

Ved mottak av forsendelser er det viktig å sjekke om evt skader før pakken blir åpnet. Er det synlige skader på pakken, ta bilder for dokumentasjon. Skader som skyldes transport må meldes til oss så fort den blir oppdaget.

Skriftlig tilbud uten noen angitt frist er kun gyldig i 30 dager fra tilbudet ble gitt.

Prisene oppgitt på våre nettsider er inkl alle avgifter, frakt kommer i tillegg.  Vi tar forbehold om skrivefeil og at bilder kan avvike i forhold til det som er oppgitt i vår nettbutikk. Vi tar også forbehold om at priser kan justeres ved store valutaendringer.

Betaling skjer via nettbutikk (PayPal) på forskudd via faktura eller evt via postoppkrav.

Frakt og leveringstid kan variere fra noen få dager opptil 4 uker avhengig om produktet er på lager eller ikke. Panel med fotoprint tar opptil ca 4 uker. Vi har avtale med Posten og TNT.

Dine personopplysninger blir kun benyttet av oss og ikke gitt videre til en tredje part.