Produktinfo

Her kan du lese litt mer utfyllende informasjon om vært enkelt produkt vi selger.

Vi jobber for tiden med å skaffe flere typer varmepanel, for å kunne utvide vårt sortiment enda mere. Mer info kommer når dette er på plass.

Fotvarmerene vi selger er produsert hos Zoe. Våre fotvarmere kan sammenlignes med vanlig gulvvarme, bare lokalt, noe som gjør den svært energivennlig. En fotvarmer hjelper deg å holde føttene varme hele året. Er du varm på bena, fryser du som regel ikke på resten av kroppen heller. Våre infrarøde fotvarmere måler 60 x 40 x 1,5, er vedlikeholdsfrie og enkle og gjøre rene. Fotvarmeren er produsert i et mineralsk støpt materiale, og på undersiden er det en sklisikker gummi matte. Driftsprisen er svært lav, noe som gjør at flere av våre kunder har valgt og redusere varmen ellers i rommet, da varme føtter, varmer hele kroppen. En god måte å redusere energiforbruket på. De fins 2 modeller, hjem/kontor pluss og utendørs. Hjem/kontor kan brukes på kontoret, hjemmekontoret, kjøkkenet, under salongbordet eller ved godstolen, i resepsjoner og butikker. Fotvarmer Hjem/kontor trekker kun 55-60 watt, og får en overflatetemperatur på ca. 38 C. Utendørs er beregnet for veldig kalde gulv, steder som kjeller, uteboder, salgsboder, lager, verksteder og produksjoslokaler. Fotvarmer utendørs bruker ca 85W. Hjem/kontor er nå på TILBUD til kr 2000,-

Varmepanel fra infraNOMIC omhandler kategoriene Smart, Glamour, Speil, Foto, Mobil og Granitt.

Disse panelene er produsert, faktisk håndlaget, i Tyskland.

Smart varmepanel har en glassfront med en 10mm aluminiums ramme. Varmeelemente sitter bak glassplaten som er med på og spre varmen fra panelet. Dette gjør at man utnytter energien max. Den glatte glassplaten gjør det også enkelt å gjøre rent. Standarfargene er hvit og svart, men kan leveres i ca 200 forskjellige RAL-farger. Smart kan også leveres med glassblåst glassoverflate, større alu-rammer samt tre-ramme. Det store utvalget gjør at smart kan tilpasses vært enkelt rom og design, helt etter egne ønsker. Smart kan henges på vegg og i taket.(Egne beslag for montasje i tak).

Smart fåes i størrelse 210W, 250W, 320W, 400W, 500W, 600W og 700W.

Glamour varmepanel har herdet glassfront uten ramme, noe som gjør den veldig stilfull. Glamour er en såkalt slimline model, noe som gjør at den kun bygger 4,5cm ut ifra veggen. Standarfarger er hvit og svart, men kan i likhet med smart, leveres i over 200 forskjellige RAL-farger. Dette gjør at de elegante glamour panelene lett kan tilpasses interiøret. Glamour kan også leveres med LED-lys på baksiden av panelet.

Glamour leveres i størrelse 400W, 500W og 600W.

Speil, er et varmepanel med speil som overflate. Speil varmepanel kan leveres med forskjellige rammer av alu- tre og gull, eller uten ramme. Speil er det perfekte valget på bad, da varmen fort vil varme opp badet til en behagelig temperatur. På grunn av varmen i speilet, får vi et dugfritt speil, selv etter en varm dusj. Speil varmepanel er godkjent for våtrom(IPX4). Speil kan også fint benyttes i vindfang, haller og gangarealer, hvor man ofte har speil allerede. Hvorfor ikke benytte det som varmekilde i tilegg, 2 fluer i en smekk! Passer også fint inn i frisørsalonger o.l. Speil kan også leveres med LED-lys på baksiden av panelet.

Speil leveres i størrelse 210W, 250W, 320W 400W, 500W og 600W.

Foto varmepanel har et varmebestandig papir med knivskarpe fotoprint på baksiden av glassfronten. Det perfekte alternative i stuer og oppholdsrom. Få en skjult varmekilde sammen med et vakkert bilde. Du velger selv hvilket bilde/motiv du ønsker, eller du kan få ditt eget favorittbilde på overflaten. Hva med familiebilde eller et feriebilde som motiv. Du sender bare inn bildet du ønsker (min 5 mpx), og får det ferdig forstørret og montert i ditt varmepanel. Kan også leveres med firmalogo. Leveres både med og uten ramme.

Foto leveres i størrelse 400W, 500W, 600W og 700W.

Mobil varmepanel er et frittstående varmepanel på treføtter som kan tas med der det er behov for varme. Mobil har en glassplate på begge sider av panelet, som igjen gjør at varmen spres begge veier. Mobil kan leveres med forskjellige type føtter og farger, men standarfargene er også her hvit og svart.

Mobil leveres i størrelse 400W, 500W og 600W.

Granitt varmepanel har en overflate av ekte stein. Granitt overflaten er kun 7mm tykk, noe som gjør den til en slimline model. Den tynne granittplaten gjør at man utnytter energien og greier og holde litt mer på varmen. Med granitt som overflate får man et helt unikt panel, da ingen fronter er like. Panelene kan leveres i forskjellige steintyper, uten ramme og er utrolig flotte og se på.

Granitt leveres i 400W, 500W og 600W.