InfraNOMIC

Varmepanel fra infraNOMIC omhandler kategoriene Frameline, Slimline, Speil, Foto og Stål.

Disse panelene er produsert, faktisk håndlaget, i Tyskland.

Frameline varmepanel har en glassfront med en 10mm aluminiums ramme. Varmeelemente sitter bak glassplaten som er med på og spre varmen fra panelet. Dette gjør at man utnytter energien max. Den glatte glassplaten gjør det også enkelt å gjøre rent. Standarfargene er hvit og svart, men kan leveres i ca 200 forskjellige RAL-farger. Smart kan også leveres med glassblåst glassoverflate, større alu-rammer samt tre-ramme. Det store utvalget gjør at smart kan tilpasses vært enkelt rom og design, helt etter egne ønsker. Smart kan henges på vegg og i taket.(Egne beslag for montasje i tak).

Smart fåes i størrelse 210W, 250W, 320W, 400W, 500W, 600W, 700W og 900W.

Slimline varmepanel har herdet glassfront uten ramme, noe som gjør den veldig stilfull. Glamour er en såkalt slimline model, noe som gjør at den kun bygger 4,5cm ut ifra veggen. Standarfarger er hvit og svart, men kan i likhet med smart, leveres i over 200 forskjellige RAL-farger. Dette gjør at de elegante glamour panelene lett kan tilpasses interiøret. Glamour kan også leveres med LED-lys på baksiden av panelet.

Glamour leveres i størrelse 210W, 250W, 320W, 400W, 500W, 600W, 700W og 900W.

Speil, er et varmepanel med speil som overflate. Speil varmepanel kan leveres med forskjellige rammer av alu- tre og gull, eller uten ramme. Speil er det perfekte valget på bad, da varmen fort vil varme opp badet til en behagelig temperatur. På grunn av varmen i speilet, får vi et dugfritt speil, selv etter en varm dusj. Speil varmepanel er godkjent for våtrom(IPX4). Speil kan også fint benyttes i vindfang, haller og gangarealer, hvor man ofte har speil allerede. Hvorfor ikke benytte det som varmekilde i tilegg, 2 fluer i en smekk! Passer også fint inn i frisørsalonger o.l. Speil kan også leveres med LED-lys på baksiden av panelet.

Speil leveres i størrelse 210W, 250W, 320W 400W, 500W, 600W og 900W.

Foto varmepanel har et varmebestandig papir med knivskarpe fotoprint på baksiden av glassfronten. Det perfekte alternative i stuer og oppholdsrom. Få en skjult varmekilde sammen med et vakkert bilde. Du velger selv hvilket bilde/motiv du ønsker, eller du kan få ditt eget favorittbilde på overflaten. Hva med familiebilde eller et feriebilde som motiv. Du sender bare inn bildet du ønsker (min 5 mpx), og får det ferdig forstørret og montert i ditt varmepanel. Kan også leveres med firmalogo. Leveres både med og uten ramme.

Foto leveres i størrelse 400W, 500W, 600W og 700W.

Stål varmepanel har ståloverflate og leveres rammeløs. En slimline-modell til en meget gunstig pris. Finnes bare med hvit overflate. Kan monteres på vegg og i taket. Dette panelet trenger takbrakett for montasje i taket.

Stål leveres i 400W, 500W, 600W og 700W

Paneler med rammer kan også leveres med andre typer rammer som f.eks tykkere rammer, tre-ramme og div RAL-farger.
Glasset kan også leveres i sandblåst utgave. Kontakt oss for priser.