SUNNYHEAT

Vi har nå blitt forhandler av SUNNYHEAT varmepaneler med 10års garanti!

SUNNYHEAT varmepaneler går for å være markedets beste varmepanel innen energieffektivitet.
SUNNYHEAT varmepaneler har den fordelen at dem kan boostes i perioder. Dvs at dem raskere kan oppnå den temperaturen som ønskes i rommet. Alle SUNNYHEAT varmepanelerer kommer med en ISTC-kontroller. ISTC kontrolleren føler temperaturen, og tilpasser seg din foretrukne komforttemperatur. Ved flere varmepanel i samme rom, kan ISTC-kontrollerene settes opp som «master» og «slave».

Sunnyheat varmepaneler har en forside av glass, men er samtidig en inteligent oppvarmingskilde. Dette fordi det medfølger en ISTC-kontroller til alle Sunnyheat varmepanel. ISTC(Intelligent Saving Thermostat Controller) har en trådløs 2-veis kommunikasjon med ett eller flere varmepanel fra Sunnyheat. ISTC`n måler kontinuerlig forskjellen mellom den ønskede temperaturen og den faktiske temperaturen i rommet og sender denne informasjonen til panelets elektronikk, som kontinuerlig sender sin egen status tilbake til kontrolleren. På denne måten styres varmepanelet.

ISTC`n kan programmeres omfattende. Du kan f.eks angi på hvilket tidspunkt et rom skal ha en ønsket temperatur. Du kan styre varmen med «smart-hus» teknologi, og den er inkludert i prisen!

Hvert varmepanel kommer med sin egen radiosender, men du kan styre flere varmepaneler med en kontrollenhet. Programmeres som «master» og «slave».

Eks:Si at du har to paneler i en L-formet rom, ett panel over spisebordet og en over sofakroken. Du kan stille det første panelet til 20° (over spisebordet) og det andre panelet til 23° (sofa hjørne) der du oppholder deg. På den måten kan du styre hvert panel separat. Dette er også en smart måte og spare strøm på.

ISTC`n kan også programmeres til å booste varmepanel slik at de eksempelvis i oppstartfasen bruker mere energi, men dermed avgir varme hurtigere. Du oppnår da raskere komfortemperatur.

Sunnyheat har også bevegelses-føler og dør/vindu-kontakt som f.eks kan øke temperaturen når den oppdager bevegelser eller dører og vinduer åpnes og lukkes.

Sunnyheat varmepanel leveres med beslag til tak eller vegg montering, men hvis det er høyt under taket kan man feste varmepanelet eksempelvis med kjetting / wire / osv, slik at de eksempelvis over en pakkedisk i en lagerhall, henger ca. 3.5 – 4 meter over gulvet, og varmer objektene under.

Sunnyheat varmepanel kan brukes nesten overalt som f.eks kontorer, lager, fitnessenter, til dyrehold, i restauranter, hus og hytter. Bare fantasien setter grenser.

Vi kan levere sunnyheat varmepanel i seriene Standard, Premium og Bildeserie.

Standard: har strukturert glassfront eller speil som overflate. Standard farge er hvit med alu-ramme, men fåes i forskjellige RAL-farger til både panel og ramme.

Standard leveres i størrelse 125W, 250W, 375W, 500W, 625W, 750W og 1000W. Dette dobles når panelene boostes (Panel på 125W gir da ut 250W, panel på 250W gir 500W osv).

Premium: kan fåes i forskjellige glassfronter som overflate. Standard farger er hvit,sort og brun.

Premium leveres i størrelse 375W, 500W, 625W, 750W og 1000W. Disse panelene kan også boostes.

Bildeserie: kan leveres med standardbilder fra fabrikk eller du kan få ditt eget bilde/motiv som front på varmepanelet. Da får du en skjult varmekilde i bilde som kan henge på stueveggen. Hva med et familieportrett eller et fint naturbilde du selv har tatt.

Bildeserien kan leveres i størrelse 500W, 750W og 1000W. Disse kan på lik linje med dem andre boostes i perioder som gir dobbel styrke.

Kontakt oss for mer info og priser om Sunnyheat.